dimecres, 30 d’abril del 2008

Visita a la Fira del llibre de València (del 23 d'abril al 4 de maig)

Companys i companyes, quin cap tinc. Que l’altre dia vaig anar a la fira del llibre de València i no vos havia contat res. Doncs sí, varem anar el diumenge a la vesprada, amb tota la ressaca del 25 d’abril.

Vaig tornar a casa més content que un gos en un ós. La meua xicota em va regalar l’últim de l’Eduardo Mendoza, El asombroso viaje de Pomponio Flato -ed. Seix Barral- una estranya i irònica història situada a la Galilea del segle I. I jo vaig adquirir Carreteras Secundarias de Ignacio Martínez de Pisón editat per Compactos Anagrama – sóc un amant d’aquesta editorial- i la gran joia, Una vida en los panteras negras, Mumia Abu-Jamal Queremos libertad editat per Virus i que promet fer una ressenya.

Res, seguint amb la línea d’aquest blog, espere que vos agraden les recomanacions.

4 comentaris:

selektah ha dit...

Doncs jo vaig demà Paco, amb la meua llisteta, a vore si el Jose em regala algun exemplar, perquè jo no tinc ni un clau. La veritat és que la vesprada promet: visita a la Fira i nevereta amb cerveseta fresqueta pa estirar-nos a Vivers. Yuju!

Anònim ha dit...

Ei desapareguut!
Ja me'n podries regalar algún llibre a mi eh! jojojo
Hem digueren l'Alba i Anna que et veieren per Alacant ( era d'esperar xD) Jo estava d'acampada, perquè al ser en Alacant a mons progenitors no els feia gràcia, en fí.
Vinga tete, cuida't.

El Penjoll ha dit...

Benvolgut Sóc el que veus:

Ens agradaria posar-nos en contacte amb tu. Podries enviar-nos un correu a elpenjoll@gmail.com? ens agradaria ser nosaltres els que t'enviarem, però te'ns cap correu al teu bloc.

pablo ha dit...

bona tria la del llibre d'en Mumia Abu-Jamal. Altament recomanable i molt instructiu!

Au, salut!