dissabte, 6 de març del 2010

Allò que no es veu, no existeix. Jo no veig la democràcia, doncs...

Allò que no es veu no existeix. Amb aquesta premissa la Diputació de València ha censurat una sèrie de fotografies exposades, com cada any des de fa sis, al MuVim (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat). L'exposició, organitzada per la Unió de Periodistes, recull en imatges els esdeveniments més importants succeïts al País Valencià durant tot un any. Com era d'esperar, en l'apartat de política/polítics les fotos relacionades amb el cas Gürtel eren presents. I, com era d'esperar, els capos de la màfia política valenciana han decidit que fora!, que no poden consentir que la gent sapiga la veritat. Salvador Enguix, diputat PePero de Cultura (cultura, ja, ja!) , va arribar a exclamar "Açò no deu estar penjat ací". Dit i fet, un parell de telefonades, amenaces i les fotos fora. Ja em dit que allò que no es veu no existeix. Premissa màxima. La Unió de Periodistes, molt dignament, decidiren retirar l'exposició sencera, ja que si no existeix el fet més rellevant de l'any, la resta sobra.
LLàstima de nosaltres, que se'ns omple la boca parlant de la manca de democràcia de Cuba i vivim en una dictadura encoberta. Escollida, per a major desgracia i vergonya, democràticament.
Unió de Periodistes.

2 comentaris:

aurora ha dit...

Jo crec que, en aquest cas, s'ha pegat la volta a eixa premissa -involuntàriament, és clar-. Pensem-ho: quantes persones hagueren anat a visitar l'exposició al Muvim? I ara, després de la censura?

Paco ha dit...

Totalment d'acord. De fet era el post que tenia pensat fer. La seua prepotència i la seua supèrbia no els deixa veure més enllà dels seus nassos. De no ser per la censura, eixes fotos hagueren passat desapercebudes. I ara fixa't la publicitat que se'ls ha fet.

A més de mafiosos i fatxes són cutres.

Forta abraçada Aurora.