dissabte, 13 de març del 2010

Els diners no fan la felicitat, però sí la fidelitat.

Ningú dubta, a aquestes altures de la jugada, que la política institucional és una gran claveguera d'interessos i negocis, on el que no corre vola i anem anant que ací ja estem. Uns ho accepten amb resignació; altres, en canvi, ho rebutgen però passen pel confessionari de mala gana i altres, els que menys, intenten combatre-ho, amb un èxit minso, la veritat.
El titular que aquest matí he llegit al País no pot ser més revelador: Me propongo ser fiel al PP como antes lo fui al PSOE, agafeu aquestes paraules d'Eladio Fernandez com a exemple del que vos conte i interpreteu-les com vullgueu. A mi em semblen exemplificadores i, perquè no?, realistes. La política institucional és un negoci i el que no ho vullga veure és un cec o un ximple. Ara bé, els dirigents del PP gallec hauran d'estar atents, perquè si aquest Eladio els és igual de fidel que ha segut al PSOE apanyats van.

2 comentaris:

aurora ha dit...

Un exemple molt clar d'arribisme. Al País Valencià, per cert, també hi ha uns quants.

Ladyhihi ha dit...

Often snoring is caused by an allergy or reaction to something in the environment, or a specific food. Some of the main contributors include dust, cigarette smoke and pets. Allergic reactions can promote snoring. If this is the case, then the things that the person is allergic to should be removed from their environment. Over the counter allergy medications also may relieve symptoms.




jeux 2011
Granbury plumber