divendres, 18 de juny del 2010

Tots anàvem al Mavi Macmara.












4 comentaris:

Anònim ha dit...

Òstia, Paco. Et jure que m'ha resultat molt emocionant veure aquestes fotos.

Ets un artiste! ;)

Paco ha dit...

Ostres Marieta, m'has deixat sense paraules. Mil gràcies.

Besot.

Anònim ha dit...

Perdona, però tots no anàvem en eixe vaixell, ni recolzem a la ultradreta de Hamas, ni ens dediquem a llinxar i apunyalar soldats.

Ni passem per l'aro del cinisme i la mentida infinita dels que duen samarretes parlant de "1 millón de personas en la extrema pobreza en un campo de concentración", tan fals com el "pacifisme" de la flotilla terrorista. Prou de prendre el pèl al personal!

Unes fotos de la premsa palestina:

http://www.paltoday.ps/arabic/News-64161.html
http://www.paltoday.ps/arabic/News-49213.html

i un vídeo de Al-Jazeera:

http://www.youtube.com/watch?v=qWulkAQDmDo

Paco ha dit...

En primer lloc, el títol d'aquest post és metafòric. Intenta transmetre el sentiment que totes les persones que hi erem allà en eixe moment; un sentiment de solidaritat.
Segon, els soldats estan per mantenir una ocupació i una guerra entre un dels exercits més potent del món i una població que viu ocupada i assetjada (per un exèrcit ENEMIC) sense marge de maniobra, potser, per això, Hamas és la força que els palestins i les palestines de Gaza votaren majoritàriament. L'anàlisi simplista que fas és una mica perillós, les coses és donen per infinitats de factors, i en un lloc com aquest encara més.
Tercer, dir que als vaixells hi anaven terroristes és demagògic i, com s'ha demostrat, fals. A les imatges em remet, igual que fas tu, Anònim.
Quart i per últim, accepte que poses la teua opinió sobre el tema (per això els comentaris al blog són lliures i no estan restringits) però t'agraïria que els signares. Amagar-te darrere de l'anònim és una mica, diguem-ne...lleig, sobre tot si el que pretens és debatre políticament.

Salut i gràcies per participar d'aquest raconet.

PD: no has dit que t'han semblat le fotos, espere, almenys això si que t'agrade.