dimarts, 4 de desembre del 2007

La calle esta llena de pistoleros.

Ahir a la nit, mentre els companys de Maulets de l’horta penjaven cartells a Benimaclet contra la constitució espanyola i convocant a la manifestació per les normes de Castelló (Pel valencià!), la policia local de València els va aturar i els va demanar que s’identificaren, fet això els va requisar els cartells, tots els cartell, per si el seu contingut era constitutiu de delicte. Més concretament les paraules que emprà foren: "Os los requiso todos, y si un juez quiere abrir diligencia por su contenido, bienvenida sea".
Els companys li demanaren que no calia que els prenguera tots, que valien molts diners i que amb la prova d’un ja en tenia prou. Però aquest es féu el desentès i no els va deixar opció.
I allà es quedaren sense cartells i sense poder finalitzar la tasca. Curiosament, mentre succeïa tot això, al telefon del policia arribà una telefonada demanant reforços, una dona havia patit una agressió a mans de la seua parella.
M'estalviaré fer cap judici. No cal, ja no cal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Company, tot això és indignant...

Passa això a Benimaclet; ara he llegit que ahir van fer el mateix amb 4 companys gironins; ahir mateix, també, a una concentració antimonàrquica a Montcada i Reixach, un cop acabada, dos mossos d'esquadra de paisà ens cvan identificar a 7 persones...

aurora ha dit...

Buah, ja et dic, Paco. Jo fa temps que no isc a encartellar per les nits i eixes coses, però amb els maderos et pot passar de tot, i més amb els localetos de la city, que estan piraos.
En fi, així està el tema...

Lluís-Antoni Navarro Cucarella ha dit...

Hola, Paco.

Quan allò de Miss España, la policia també ens va prendre tots els cartells. Anàrem a judici i el jutge va dictaminar que la policia s'havia extralimitat requisant-nos tots els cartells i les octaves, ja que si el que hi posava podia ser constitutiu de delicte amb un com prova n'hi havia prou. de fet, la sentència va condemnar l'Ajuntament de Xàtiva a restituir-nos el valor dels cartells. El que no férem, i podíem haver-ho fet, era actuar contra el cap de la policia municipal que havia ordenat que se'ns requisaren els cartells.

Salut,

Toni Cucarella