dimecres, 22 d’octubre del 2008

Minories i poc més...

Per tots és conegut i per alguns patit, el fet que el PP té la majoria absoluta al País Valencià. En les darreres eleccions arrasaren de forma clamorosa, tan es així que aquesta terra, a la que ells anomenen comunidad, s’ha convertit en una mena de coto privat de caça on ellos y ellas fan i desfan sense més contemplacions que el seu propi benefici polític i econòmic.
Però d’això, a considerar una minoria els docents i els centres que s’han mobilitzat contra la ridícula llei que obliga a impartir l’assignatura de ciutadania en anglès, és massa. Es considera, que un 90% dels equips directius dels centres de secundària de tot el país s’han declarat contraris a aquesta floritura del conseller Font de Mora. Aquest, xulesc com és, considera que no es pot legislar en base a minories i que aquestes no poden controlar les decisions que es prenen en matèria d’educació. Predicame Antón..., que diuen els castellans.
Podran tenir la majoria absoluta a les eleccions, però eixa llei és ridícula i absurda i així ho han manifestat la gran majoria (90%) del professionals de l’educació. Encara que al Fountain of blackberry, com ell mateix s’ha anomenat, això de les majories i les minories no li quede molt clar. Pobre d’aquell que no controla d’anglès ni de percentatges; pobre.