diumenge, 21 de juny del 2009

Público també censura.

Sóc lector de Público des dels seus inicis, m'agradava -ara ja no tant- la línia editorial i, sobre tot, els seus columnistes, encara que hi han temes sobre els que m'agradaria veure un altre punt de vista no tan "políticament correcte". Per això, em preocupa i no m'agrada gens aquesta informació que he llegit a Rebelión.org. Espere que gaudiu l'entrevista i extragueu les vostres pròpies conclusions.

6 comentaris:

Toni En Blanc ha dit...

Uff, ningú es salva ja de la tisora... Però és normal, és el que passa quan vens una cosa com a plural, lliure, etc. i tens a nòmina o manant a gent propera a un determinat costat de l'espectre polític, o directament, clavada a dins d'un partit... Tots els diaris, el que més el que menys, està en les mateixes (relativament).

Salut!

PD: Et seguisc des de fa setmanes, però no m'havia animat a comentar, ara que tinc blog sí :)

Andrés ha dit...

Com ja saps jo també compre público des del principi, però cada vegada ho faig menys... des del canvi de director les coses van poc a poc a pitjor.

Per cert! no et comente la resta de posts, però estan molt interessants. Si tot va bé en agost et faré una visiteta, així que prepara'm un tour político-festiu xD

Víctor ha dit...

Com Iker. Quan va eixir Público em vaig alegrar perquè tenien una editorial molt canyera. Però ara, amb el canvi de director crec que està siguen EL PAIS 2. Quina llàstima, el que prometia... Crec que prompte acabarà aquest periòdic i es fusionarà amb EL PAIS o algo (tipo la Sexta i Cuatro)

Espere que vaja molt be allà dalt, i també com Iker, tot i que no comentem llegim dia a dia el que fas. Una abraçada!

Vicent Terol ha dit...

Molt bona l'entrevista. Entre molt a Rebelión, però com pengen tantes coses, u no pot llegir-ho tot.

Estic amb tu. Público ha perdut pel que fa a visió crítica. Jo no esperava gran cosa d'un diari convencional, però almenys jugava eixe paper d'estar una miqueta a l'esquerra del PSOE (sense deixar de ser, bàsicament, un periòdic governamental). Aquelles portades denunciant la venda d'armes, l'SGAE... Sí, crec que s'ha "centrat" un poc.

Tot i això, continua sent el diari d'àmbit estatal que menys indignació desperta. I pots llegir a Vicenç Navarro, Amador Savater, Reig..., i d'altres. Com trobem a faltar a Javier Ortiz!!

Per cert, t'enllace des del meu bloc L'aixeta (laixeta.blogspot.com).

Salut!

Cris ha dit...

Pakooo, que no sabia que estaves tan lluny! Què fas per allà? Per cert, hui és el teu aniversari, Moltes felicitats!!!

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

actualitza, no siguis perro!si home no m'ho crec, ala va!