dijous, 30 de juliol del 2009

Fotos.

Ací vos penge dos fotografies que vaig fer i que m'agraden molt. Una és des de la terrassa del pis nou i l'altra de ruta pels carrer de Barcelona. Ja em dieu que vos semblen i quina vos agrada més.


3 comentaris:

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

m'agrada més la de barcelona....escombrant sempre cap a casa! jeje no no..seriosamnt, crec que, tot i la meva inexperiència fotogràfica, la composició està més aconseguida que a la nocturna de valència...
ja que es veu clarament u punt de fuga que disipa a imatge de tensions amb un oc de diagonals ascendents i descendents. El blanc i negre el que fa és remmarcar encara més la lluminositat de a imatge..i bé en definitiva a mi m'agrada. Amb tot, suposo que la crítica sí me la pots admetre compositivament parlant é com fer-la d'un quare...jejej...
ara que per altra banda, respecte a l'altre imatge la lluna es veu insignificant i el cel és el que més perdomina en la composició cosa que no desentonaria si la lluna fora mes gran i nítida.... ara que per a poder fotografiar la lluna segur que es necessita un objectiu que la flipes...mmm no?
Bo et deixo el meu parer, com no sempre subjectiu.

Marc Peris ha dit...

ei, a mi m'agrada molt la del post de baix. Com ha anat? estàs per València? A vore si un dia quedem i ens comentes la jugada.
Una abraçada.

Joan ha dit...

La composició de la primera és interessant, encara que la lluna és massa petita per omplir tant de cel (que no té detall). A més, els arbres del primer pla no tenen detall, tots en negre, semblen una taca i prou. Jo, si la lluna fos més gran, l'hauria retallada de manera que quedés al quadre central i es veiessin menys els arbres.

La segona té una mica de distorsió en les verticals, per tant, sembla feta amb un gran angular (o una compacta amb el zoom en posició d'angular). La perspectiva, com diu l'A, la fa interessant, però ho seria més si alguna de les figures humanes fos en un pla més curt, així encara hi hauria més contrast i no quedaria tot tant enganxat en gairebé un mateix pla. A banda, la línia d'horitzó cau una mica cap a l'esquerra i, no sé si és el que cerques, però pel que fa a la lluminositat està més aviat poc contrastada. A l'histograma de nivells ho podràs veure.