dijous, 24 de maig del 2007

Espanyol de la història??


Reis hi tenim de molts tipus al nostre imaginari qüotidià, tenim els, sempre entranyables, reis mags d'orient, els reis de les baralles de cartes, que depenent de l'indret on jugues, els pots fer servir al truc o no, el lleó rei de la selva o a Elvis rei del rock and roll.
Doncs bé, com tots sabeu, els qui habitem aquest estat tenim un altre rei, "Don Juan Carlos I" i no ès que els ciutadans d'aquest estat siguem més aclaparadors que la resta del món i vullguen tenir més icones monàrquiques que ningú, no. És que ha tocat per la gràcia de deu i d'un personatge xaparret, que va decidir que el Juancar, com li dirien a "Castefa", el succeira al capdavant de l'estat, això si, és més alt i templat que el seu mentor, en això s'ha guanyat. I com no podia ser d'altra forma quan arribà la "democràcia", tots els demòcrates l'acceptaren per a que fos el cap d'estat de la monarquia parlamentària que a hores d'ara patim. Els feia llàstima l'animalet i por remoure la merda, per si els feixistes s'emprenyaven, i ja sabeu com se les gasten els fatxes quan s'emprenyen.

I a que no imagineu que li ha passat al, "sempre entranyable", rei de todos los españoles?, l'han coronat, valga la redundància, com a l'espanyol més important o més gran de la història. Si si, el xupoptero oficial de l'estat ha estat escollit per l'audiència d'un programa d'Antena3, que com a bons espanyols han seguit una serie de criteris molt exclusius, que el Juancar acompleix de sobra, té pasta, la nostra pasca clar, té uns bons padrins i no ha pegat brot des que el pariren. Reuneix totes les qualitats per a convertir-se en un espanyol respectable. I no penseu, que la resta de xupoteros reials que habiten la Zarzuela es van quedar darrere, no, entre els 10 primers classificat hi havien 4 familiars més, tot un record d'honorabilitat.

A mi se m'acudeixen molts espanyols que podrien estar per davant de la casa reial en aquesta classificació i estic segur que a vosaltres també, però pel que es veu, a l'Espanya "cañi" i submissa no.

Ja fa molts anys que no em considere, per moltes raons, espanyol i després de proves de burrera televisiva com aquesta jo em borre definitivament, i vos dic a vosaltres, als que teniu duptes sobre la vostra espanyolitat, que quants exemples més necessiteu per peglar del tot?. No vull pertanyer a aquest estat, per això des d'ací vos dic, construim els Països Catalans!

2 comentaris:

Cris ha dit...

Espanyol de la història? de quina història? de quina Espanya?

No, nosaltres no som d'eixe món!!!

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

Fa més de 500 anys que es va inventar la guillotina, així que jo em pregunto moltes coses.....
Evidentment ens queda molt per fer!

Espanyola jo? ja ja ja!