divendres, 21 de setembre del 2007

Aquesta és la seua democràcia!

A tots els il·luminats que omplen pàgines i pàgines reflexionant sobre la "democràcia" espanyola als diaris estatals, jo els plantejaria la següent questió.
Si vivim a un règim democràtic, perquè no ens permeten poder triar al cap d'estat?. Molts d'ells, els més progres, ens diran que aquest no té cap tipus de poder real, que és una icona que no té cap tipus de poder, més enllà del simbòlic. Altres diran, que gràcies a ell, l'estat espanyol és avui dia una "democràcia" consolidada i desenvolupada al món, ja que ell va triar el camí democràtic contra aquells que volien perpetuar el règim feixista anterior (la gent que va deixar la vida per la llibertat no té res a dir?). Fins i tot, els "acadèmics" de les revistes del cor et comentaran que el rei és un personatge afable i graciós, que cau simpàtic a tothom. Per totes aquestes raons cal respectar-lo i no posar en dupte la seua legitimitat com a cap de l'estat.
Bufons reials això és mentida!. És un personatge que es va formar al costat del dictador feixista Franco, aquest el va designar/imposar com a el seu successor, és el cap de l'exercit feixista espanyol, viu de renda ell i la colla de xupopteros reials i cada vegada que es posa en dupte la seua legitimitat, se'l rebutja obertament o se'l paròdia, tots els estaments judicials i repressius "democràtics" es possen en marxa per a abortar la llibertat d'expressió i castigar els dissidents anti-monàrquics exemplarment. Així ha passat amb el Jueves i així està passant amb els companys independentistes de Girona que rebutjaren la visita Borbònica a la UdG, per ser antidemocràtica i hereva de Felip V, l'assassí que va massacrar el nostre poble ara fa just 300 anys.
Estomacs agraïts obriu l'orella, jo també sóc anti-monàrquic, jo també rebutje els borbons a la nostra terra i jo em solidaritze amb el company de Girona repressaliat.
Fora borbons dels Països Catalans!! Fora la "democracia" espanyola de la nostra terra!!


2 comentaris:

musicbcn ha dit...

sort en tenim de gent com tu que ens il·lumina als progres de "pacotilla"... com ho dius això? exèrcit feixista? ara si que ho he entès tot!!! gràcies als maulets, els pobles de Catalunya seran lliures... com a mínim de la ignorància!

musicbcn ha dit...

perdó... m'he deixat de recomenar-te una cançó que segur que no conèixes (si la coneguéssis no haguéssis escrit el mateix, no?) dels PETS: Jo vull ser rei...

ai, perdona, és que em fa gràcia que entengueu democràtic cremar fotos de "repressors" i no les eleccions "espanyoles"