dimarts, 4 de setembre del 2007

Manifest de suport a Ca Revolta (Maulets Horta)

Davant els lamentables fets ocorreguts la passada matinada de dissabte 1 de setembre, a Ca Revolta, on un grup de feixistes varen agredir el local amb pintades i fent un tret al cristall amb una pistola de balins, mentre les treballadores recollien dintre del local, Maulets el jovent independetista revolucionaria, volem expressar el següent:
La nostra solidaritat i el nostre suport a les companyes i companys de Ca Revolta davant d'aquesta nova agressió feixista per part de grupuscles blavers. Recordem que aquesta no és la primera vegada que s'ataca aquest centre social com tampoc és l'únic centre social atacat per aquests grupuscles als darrers anys ( la nostra seu a la ciutat de València: el centre social Terra de Benimaclet ha sigut atacada en diferents ocasions).
Lamentablement hem de tornar a denunciar la total impunitat judicial i passivitat policial amb la que actua l'extrema dreta violenta a la nostra ciutat i la resta del nostre país. En els darrers mesos hem vist com les continuades agressions a companys i companyes, a centres socials, a llibreries i institucions, com la Universitat de València, han estat realitzades sense cap tipus de conseqüències pels agressors ni aquelles organitzacions i partits polítics que les amparen.
Exigim a les autoritats competents que deixen de mirar cap un altre costat davant d'aquests atacs feixistes i actuen en conseqüència davant d'aquestes agressions.
Al feixisme no se'l tolera, se'l combat
Contra el feixisme de carrer i l'institucional ni un pas enrere!
Cap agressió sense resposta!
Maulets, Horta 2 de setembre de 2007