dijous, 7 de febrer del 2008

Quina vergonya!

La Subdelegació del Govern espanyol al País Valencià considera desproporcionades les dades aportades per Movimiento contra la Intolerancia sobre les agressions de caràcter xenòfob i polítics que s’han produït en territori valencià a l’any 2007. Fins a 600 ha comptabilitzat l’esmentada organització.

Agressions a immigrants, amenaces, artefactes explosius en seus de partits nacionalistes i d’esquerres, pallisses i, fins i tot una ganivetada que quasi li provoca la mort a un jove la setmana passada. Tots aquests fets passen, a ulls de la delegació i de la subdelegació del govern, desapercebuts. La denuncia és desproporcionada. No volen crear alarma social. És millor, callar i no dir res, treure-li ferro a l’assumpte.

Encara recorde, com el “senyor” Antonio Bernabé es va afanyar, amb l’all al cul, en denunciar i declarar públicament que els "violents" que cremaren fotos del rei el 9 d’octubre serien identificats i posats a disposició judicial. En aquest cas, no va existir desproporció. No li va tremolar la mà. Qualsevol cosa era bona per a demostrar que s’és un bon lacai. Bona seria en aquest cas aquella frase que sempre diu el company Cucarella: no em fotràs tort que per un ull t’hi veus!.

El seu silenci és complicitat i la seua complicitat és impunitat i la seua impunitat és la vergonya i al impotència de tots nosaltres.