dissabte, 7 de juny del 2008

Contra aquesta escòria, solidaritat i lluita!

Acabem de tornar de la concentració que s’ha fet a Torrent contra el feixisme i el racisme. Alianza Nacional – nazis porcs- havia convocat una manifestació contra la immigració i la “delinqüència”. Després de totes les peticions per a que es prohibís aquesta manifestació feixista, el delegat del govern –PSOE- s’ha fet el desentès i l’ha permesa. Això sí, la concentració solidària i antifeixista ha estat prohibida i fortament controlada per la policia espanyola –tota persona que pretenia arribar a la plaça dels Moralets era aturada i identificada, a més de requisar-nos la pancarta-.

Una vegada la manifestació dels nazis ha passat per davant dels antifeixistes –ha hagut un creuament de crits i insults- la gent concentrada hem intentat tornar-se’n cap a casa. En eixe moment, la policia ha tancat totes les eixides i ha prohibit el pas a les persones que preteníem agafar el cotxe o tornar amb metro a les seves cases. Amb aquest fet tan “intel·ligent” pretenien, segons ells, garantir la nostra seguretat. I una merda!, només donaven temps als nazis per a que finalitzaren el seu acte i provocar així possibles agressions de grupets feixistes que abandonaven la manifestació, amb tot el perill que això comportava. Molt aguts han estat els “maderos”. No em fotràs tort!.

S’ha demostrat, un cop més, amb quina impunitat actua aquesta gentola, com els poders públics i la policia només tenen un objectiu: silenciar-nos; com s’actua amb total irresponsabilitat en fets com aquests. Però també, hem demostrat que al feixisme se’l combat sortint al carrer, unint-nos, fent-los front i denunciant els seus còmplices i els botxins que els emparen. Ni un pas enrere contra aquest escòria!.

Foto: moment de la retenció per part de la policia.