diumenge, 12 d’octubre del 2008

Qui els citarà?

Ser independentista, declarar-se i actuar com a un antimonàrquic és perseguit per l’espanyolisme més ranci i no tan ranci, com si d’autèntics criminals (creminals, diria ma iaia) és tractés. De seguida, és fan grans debats a les televisions (ahir el programa de Telecinco, la Noria, plantejava la següent pregunta: el rey es de derechas o de izquierdas?, veure per creure), els tertulians fan grans anàlisis i tota la maquinaria repressiva de l’Espanya més casposa (la que controla aquest estat mane qui mane) es posa a funcionar per a no deixar impune un delicte tan greu comés contra la constitució y nuestro estado de derecho. Els falta temps per a cridar a declarar a l’Audiència Nacional a tot aquell que es pose al seu punt de mira.

Doncs bé, mireu bé la foto. Mireu a la colla de porquets que estan cremant una estelada. Símbol, que tot i no estar reflectit en cap constitució, ni cap llei, representa a moltíssima gent, moltes persones ens sentim identificades amb ella i la considerem un símbol democràtic; de fet, més democràtic que l’estanquera que representa la Nación Española, que ens agrade o no ens hem de tragar tots els dies i el que proteste ja sap el que li toca.

A aquesta colla de cafres ningú els citarà, ni els acusarà, ni els detindran, tot i que canten el cara al sol falangista, o aixequen el braç amb la salutació a la romana, o li diguen al rei traïdor, no seran imputats per cap delicte. Ells que vertaderament odien la democràcia (ni tan sols saben que significa el terme, es clar) i la diversitat, que són racistes i assassins ningú els dirà res. Així de cert i així de trist.

2 comentaris:

Enric ha dit...

Això, vulguem o no, sembla ser que sempre anirà així.

Si defenses a la Unidad de España, ets un heroi.

Si, per altra banda, creus en la independència d'alguna de les nacions oprimides per l'estat espanyol, ets un puto terrorista.


Ells en nom d'España han fet, fan i faran barbaritats.

Només cal veure com i per què defensen el 12 d'octubre... només uns incívics i uns inhumans poden estar orgullosos del Dia de la Raza, del dia en que es commemora una massacre, un genocidi indígena.

I a sobre, encara estan orgullosos que la llengua 'española' sigui una potència mundial, estesa a tota sud-amèrica (encara es creuran que allí parlen en castellà per acció divina o per telepatia).

Com més em miro el 'perfil' d'un espanyol, més me'n diferencio, i més em costa creure'm el que em diu el DNI...

que si el dia de la fiesta nacional, que si la lengua nacional, que si los toros nacionales, que si ...


I al final m'acaben fent agafar-los mania, pel simple fet que tot i jo respectar-los, ells demostren que no volen respectar.

Ells volen una España Unica, grande y libre.


I si els polítics que manen avui dia no s'hi oposen, si segueixen fent merdes d'estatuts que no valen per res, que se sotmeten a una constitució sota l'ombra franquista, i que toleren aquesta imposició espanyolista, és impossible que poguem conviure i sentir-nos a gust en aquest país.

Si l'independentisme existeix és en gran part per culpa o gràcies als espanyols que ens fan adonar que, si no ens n'aïllem d'ells, la nostra vida està subordinada a la seva llengua i a la seva nació, fent-nos canviar els hàbits.

I lo incomprensible del cas és que en una 'suposada democràcia' que cada dia es demostra que ho és menys (ja em diràs què té de democràtic una punyetera monarquia impulsada per un dictador que no va ser mai enderrocat, i que per tant, a hores d'ara encara segueix present per molt que diguin), es va il·legalitzant i prohibint manifestacions d'uns 'suposats terroristes', però quan una colla de nazis n'organitzen una, aquesta es pot celebrar amb total impunitat i protecció... aquí falla algo.

Ah no clar, que si defensen a España, com l'exèrcit, no ets considerat terrorista, sinó heroi i patriota...

bé, ho sento pel rotllo que t'he fotut, però em crispa que haguem de respectar a tothom, i ens ho tornin d'aquesta manera. (i ep, no deixis de respectar, perquè quan ho facis els estaràs donant la raó...)

salut i independència.

Paco ha dit...

Pensava que m'havia escrit Xirinacs des del més enllà, jeje. No, és una xicoteta broma. Eguellp, moltes gràcies pel teu comentari i per la participació al blog.

Salut i independència!