diumenge, 11 de gener del 2009

El periòdic Levante s'equivoca.

Ahir a la vesprada, hi havia convocada una concentració a la plaça de l’ajuntament en defensa del poble palestí i contra l’ofensiva militar i l’ocupació que l’exèrcit israelià (dirigit pel seu govern) està desenvolupant a la franja de Gaza. Aquesta és una més, de tot un seguit de convocatòries que estan portant-se a terme des que començà l’ofensiva militar. La xarxa per Palestina, integrada per diferents col·lectius del País Valencià, convocava anit, igual que va convocar d’urgència el passat diumenge (4 de gener) i convocarà el proper dissabte 17.
He volgut fer aquest post, per a contradir a la noticia que ha publicat avui el periodic Levante. Si més no, per a demostrar que les dades que ha aportat la policia són absurdes i que el o la periodista que ha redactat la noticia no estava allà o no li interessava posar el que realment va veure. No se exactament quantes persones hi erem allà, però vos puc assegurar que moltes més de 400. Moltíssimes més.

Fotos realitzades ahir durant la concentració.

moment en que la gent s'aplegava a la concentració danvant de l'ajuntament

cua de la mini-manifestació que va envoltar la plaça de l'ajuntament. (El gruix de gent cobria la meitat de la plaça)

3 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

Efectivament, érem més de 400. És difícil fer un càlcul, però pense que 3000 ó 4000 sí que estàvem allí.

Curiosament, lasprovincias.es, que en les anteriors concentracions havia donat una bona informació, en aquest cas no deia ni pruna. Levante ha seguit la seua patètica línia informativa ja demostrada en aquest punt.

A més d'aquests actes, recordeu que també podem pressionar mitjançant el boicot als productes israelians. Informació: http://palestina.cat/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=33&Itemid=35&lang=ca

Hui tots a les 19h davant l'Ajuntament de Xàtiva!

Salutacions d'un socarrat.

Anònim ha dit...

El Levante és lamentable. Però no n'hi havien tantes. Una cosa és el que volem i altra els fets.

Vicent Terol ha dit...

És possible que m'equivoque. En tot cas, la meua apreciació no és una confusió de desig amb realitat.

No vaig estar a la concentració del dia 4, però la gent parlava d'unes 2000 persones (fins i tot Las Provincias). En aquesta, tothom estava d'acord en que hi havia prou més gent que a aquella. D'ahí el meu càlcul.

Però he de dir que no sé fer un càlcul a partir, únicament, de l'observació de la multitud.

Érem molts? Pocs? Si ho comparem amb Barcelona, poquíssims. Si tenim en compte que a València a la gent li costa eixir al carrer, potser ens podem sentir satisfets.

Intentem que el 17 siguem més encara.

Salutacions.