dimarts, 5 de juny del 2007

Es fa saber!

Ja he corregit les opcions del comentari i ara qualsevol pot fer-me'n un. Salut.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe tu, fa menys d'una hora que estàvem parlant del teu blog i de que no es podien fer comentaris sense tindre un blog propi, arribe a la biblioteca i me trobe que ja ho has solucionat, això és efectivitat, hehe.
Em disculparàs que hui no comente cap article en concret, he pegat una ulladeta ràpida i la veritat és que pareixen molt interessants, però tinc per davant una apassionant vesprada d'estudi...
Quan tinga un poquet de temps (supose que a partir de divendres) a vore si comente algunes de les teues "reflexions de bar", com tu mateixa les has definit mentres dinàvem (be, jo dinava, tu feies una cosa molt rara amb un kebab-megàfon).

Vinga, te deixe que m'espera un tal "educar en tiempos difíciles" damunt de la taula.

Ens vegem promte
Un beset i una forta abraçada.

Anònim ha dit...

Hombre Paco!!

Com mola el teu blog! Y yo con estos pelos! Però com no m'ho vas dir el dia que entrares i em vas posar un comentari al meu? Ai, Pascual!!

Em vas escriure a yahoo i ho acabe de vore... no és l'adreça que mire normalment...

Anònim ha dit...

Continue amb un segon comentari. No per a què faça bulto, sinò perquè ahir et vaig escriure un superllarg i després no el vaig poder publicar...

I és que realment em vaig assabentar de què tenies blog per casualitat, gràcies al Marc, que t'ha posat un link al seu. Què guapis, tio! Som l'avantguarda, eh? jajaja!

Fixa't si seré l'avantguarda que no sé ni com posar els meus contactes... quan m'entere, et pose un link en primera plana!!

Bo tio, m'alegre molt de què estiguem junts en la moguda esta dels blogs. A veure si així estem més en contacte, que ha passat massa temps des què no ens veiem, ni xarrem ni res...

Un beset, guapeton!!